Емоційний стан дітей, які зазнали впливу воєнних факторів на окупованій території - Гура, Андрій (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»