Дезадаптація членів сім’ї хворих на деменцію альцгеймерівського типу - Шустерман, Тамара; Огоренко, Вікторія; Сеславська, Євгенія (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2022)
Даний текст є тезами ІІІ конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено проблемам дезадаптації членів сім’ї хворих на деменцію альцгеймерівського типу.