Когнітивні моделі порушень сну у пацієнтів з соматоформними розладами - Огоренко, Вікторія; Макарова, Інна (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»